Ja. Vanuit het takenoverzicht kan je één of meerdere taken selecteren en onderaan via Acties > Verwijderen verwijderen.

Verwijder een taak alleen als ze echt foutief is aangemaakt. Er wordt geen archief bijgehouden van verwijderde taken.

Wil je een taak niet langer in de overzichten van bijvoorbeeld openstaande of achterstallige taken zien, maar de informatie wel bewaren? Zet de status dan op Afgerond. Zo blijft de historiek en informatie van de taak behouden.

 

 

Gerelateerd aan:

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen