Je kan meerdere meldingen tegelijk verwijderen. Andere bulkacties, zoals de status van meerdere meldingen tegelijk wijzigen, zijn niet mogelijk.

  1. Ga naar Communicatie > Meldingen.
  2. Vink links de meldingen aan die je wil verwijderen.
  3. Klik onderaan op Acties.
  4. Selecteer Verwijderen.

Let op: verwijder een melding alleen als je zeker bent. Na het verwijderen blijft de melding niet bewaard en kan je de historiek niet meer raadplegen. Wil je de historiek bewaren? Zet de melding dan op Opgelost of Afgewezen. 

Lees meer in Wat gebeurt er als je een melding verwijdert?

 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen