Als je een melding verwijdert, wordt alle informatie over die melding verwijderd. De melding is daarna voor niemand meer zichtbaar en wordt niet bewaard in een archief.
Wil je de historiek van een melding bewaren? Zet de status dan op Opgelost of Afgewezen in plaats van de melding te verwijderen. De melding verdwijnt dan uit het overzicht meldingen in behandeling, maar blijft bewaard.
Lees ook De statussen van een melding.
Gerelateerd aan:
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen