Alle medewerkers van het kantoor met toegang tot het gebouw kunnen de melding altijd zien en erop reageren. Daarnaast kan je instellen welke andere personen toegang hebben.

Zowel voor zien als voor reageren kan je kiezen uit:

  • Alleen de melder: de melder en alle medewerkers van het kantoor kunnen de melding zien en/of erop reageren.
  • Iedereen: alle mede-eigenaars van het gebouw en alle medewerkers van het kantoor kunnen de melding zien en/of erop reageren.
  • Privé: alleen de syndicus en medewerkers met toegang kunnen de melding zien en erop reageren.

Het is niet mogelijk om een melding zichtbaar te maken voor één of enkele specifieke mede-eigenaars of medewerkers.

Je kan deze instellingen ook later nog aanpassen vanuit de melding.

 

 

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen